У Львівській області урочистості з нагоди святкування “Дня автомобіліста та дорожника”

У Львівській області урочистості з нагоди святкування “Дня автомобіліста та дорожника”

25.10.13 10:05 0 926
23 жовтня департаментом спільно з Львівським обласним осередком Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників» організовано урочисте зібрання з нагоди професійного свята «ДЕНЬ АВТОМОБІЛІСТА ТА ДОРОЖНИКА»

У заходах прийняв участь заступник голови Львівської облдержадміністрації Сергій Василенко

Від імені голови ОДА Віктора Шемчука та від себе особисто Сергій Василенко привітав працівників галузі з професійним святом та побажав міцного здоров’я, достойних умов праці та впевненості у завтрашньому дні.

У вітальному слові С.Василенко наголосив на тому, що обласна держевна адміністрація постійно працює над тим, щоб Міністерство інфраструктури України збільшило фінансування галузі. На таке фінансування є найбільшим серед областей країни. І хоча цих коштів не достатньо, аби вирішити всі проблеми галузі, нам необхідно подбати проте, щоб максимально ефективно їх освоювати.

Також за високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток дорожнього господарства, підготовку майбутніх автомобілістів та з нагоди професійного свята нагороджено кращих працівників галузі Почесними грамотами облдержадміністрації та іменними годинниками від голови ОДА.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: «У грудні ми ...
Наступна новина: Тернопільська громада ...

КОМЕНТАРІ