Львівська "Свобода" підтримала відновлення дитячого майданчика на вул. Лисенка, 14

Львівська "Свобода" підтримала відновлення дитячого майданчика на вул. Лисенка, 14

25.10.13 10:16 0 788
Фракція Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Львівській міській раді підтримала питання про внесення ділянки на вул. Лисенка, 14 до переліку дитячих та спортивних майданчиків на території м. Львів. Про це 24 жовтня 2013 року повідомив голова фракції націоналістів у Львівській міській раді Маркіян Лопачак.

Водночас депутат обурений позицією міського голови Львова Андрія Садового, який не надав інформацію про наявність судових позовів про відшкодування орендної плати за землю від підприємства, яке було орендарем цієї ділянки упродовж кількох років.

"Наскільки мені відомо, ці підприємці мають звертатися до суду. Мене цікавить відповідь на просте питання – хто нестиме відповідальність і хто відшкодовуватиме кошти підприємцям, у випадку, якщо рішення суду буде не на користь Львівської міської ради. Міський голова і його ручний виконком спочатку дають дозволи на будівництва, потім їх скасовують, як це було на вул. Лисенка, на вул. Ярославенка, а потім підприємці звертаються до суду і ми змушені компенсовувати їм гроші з міської скарбниці. Не з приватних грошей винних посадових осіб, а коштом платників податків", – наголосив Маркіян Лопачак.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ