У Львові Андрій Садовий саботує демонтаж металевих конструкцій з фасаду пам'ятки архітектури на вул. Сербській, 3

У Львові Андрій Садовий саботує демонтаж металевих конструкцій з фасаду пам'ятки архітектури на вул. Сербській, 3

25.10.13 09:35 0 883
За три місяці виконавчі органи влади не напрацювали жодного механізму демонтажу незаконно встановлених металевих конструкцій з фасаду пам'ятки архітектури на вул. Сербській, 3. Про це 24 жовтня 2013 року під час сесії міськради Львова повідомив голова фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді Маркіян Лопачак.

За словами депутата міський голова Львова Андрій Садовий і його підлеглі банально покривають недобросовісних підприємців. Ба більше, намагаються "поховати" розгляд цього питання у судах.

"Андрій Садовий вміє вирішувати свої питання в судах. Він виграв суд у громади з питання двоставкового тарифу, тривають суди по виконкому, по незаконному підняттю тарифів тощо. І питання будинку за адресою Сербська, 3 також переводить в судову площину, аби там узаконити цю вакханалію. Хоча має всі підстави для негайного демонтажу незаконно встановлених металевих конструкцій", – розповів Маркіян Лопачак.

Голова депутатської комісії з питань законності Львівської міської ради свободівець Любомир Мельничук повідомив, що є факт саботажу чинного законодавства з боку виконавчих органів влади.

"Є положення про Адміністративні комісії. Згідно з ним, комісія при райдержадміністрації має право прийняти рішення про демонтаж об'єкта правопорушення. На жаль, лише "має право", але не має бажання", – зазначив Любомир Мельничук.

Відтак, за пропозицією голови фракції ВО "Свобода" Маркіяна Лопачака, було прийняте протокольне доручення міському голові з вимогою вжити заходів для негайного демонтажу металевих конструкцій на вул. Сербській, 3.

"Якщо до наступного пленарного засідання тазики з Сербської не демонтують, ми звертатимемося до прокуратури з заявою про злочинну бездіяльність міського голови і його посадовців. Також вимагатимемо звільнення керівників профільних департаментів, які, маючи усі повноваження, протягом трьох місяців не можуть поставити на місце підприємців-порушників", – заявив Маркіян Лопачак.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області не ...
Наступна новина: Тернопілля: влада області ...

КОМЕНТАРІ