Ірина Шалаковська: "Для комфорту "Самопомочі" чиновники Садового вирішили витратити б'юджетні кошти на встановлення нового ліфта"

Ірина Шалаковська: "Для комфорту "Самопомочі" чиновники Садового вирішили витратити б'юджетні кошти на встановлення нового ліфта"

25.10.13 09:24 0 836
24 жовтня 2013 року під час сесії Львівської міської ради депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ірина Шалаковська звернулася з депутатським запитом до міського голови та прокурора м. Львів щодо розтрати посадовцями міськради коштів при ремонті неіснуючого ліфта в будинку №6/7 на площі А. Міцкевича.

За словами свободівки, на у Львові ліфтове господарство перебуває в катастрофічному стані. З 2012 ліфтів 1620 – в аварійному стані. При вивченні документів депутати виявили, що до списку ремонта ліфтів за б'юджетні кошти з департаменту житлового господарства чиновники внесли встановлення нового ліфта у будинку №6/7, що на пл. А. Міцкевича, адже тут існує тільки ліфтова шахта.

"За ці понад 100 тис. грн., які чиновники збираються витратити на ліфт у цьому будинку, можна відновити 2-3 ліфти на Сихові чи у Франківському районі Львова, де ситуація вимагає нагального втручання. Така оперативність реагування та затрата значної суми коштів б'юджету зумовлена тим фактом, що у приміщення цього будинку використовують та орендують приватні структури та громадські інституції, зокрема й "Самопоміч" Андрія Садового. Нас цікавить, на підставі яких рішень та погоджень було затверджено це рішення та яка кількість мешканців чи організацій звернулися з цим проханням. Адже лобіювання інтересів певних організацій та надання, невідомо за які заслуги, преференцій та переваг є незрозумілими громаді та депутатському корпусу. На підставі вищенаведеного, я скерувала до прокуратури два депутатські запити з вимогою здійснити негайну перевірку нецільового використання коштів службовими особами Галицької райадміністрації", – зазначила Ірина Шалаковська.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині відбувся ...

КОМЕНТАРІ