У Львівській області очільники обласних управлінь міліції обговорили взаємодію зі ЗМІ та громадськістю

У Львівській області очільники обласних управлінь міліції обговорили взаємодію зі ЗМІ та громадськістю

25.10.13 08:09 0 880
У Національній академії внутрішніх справ проходить навчальний збір керівників органів внутрішніх справ. Очільники обласних підрозділів міліції взяли участь круглому столі: «Взаємодія керівників ГУМВС, УМВС з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування», також відбулася лекція-диспут на тему: «Взаємодія органів внутрішніх справ України із засобами масової інформації».

Незалежно від звання, посади та досвіду роботи правоохоронці постійно підвищують свій професійний рівень.

Керівники ОВС підвищують кваліфікацію та удосконалюють форми і методи управління органами та підрозділами внутрішніх справ у сучасних умовах, обговорюють актуальні питання профілактики надзвичайних подій серед особового складу, а також взаємодію із засобами масової інформації та громадськістю.

У програмі занять, зокрема, передбачається тестування і лекція на тему: «Комунікативність та риторична майстерність в управлінській діяльності», яку для очільників міліції областей та міліції на транспорті провела доктор юридичних наук, професор Львівського державного університету внутрішніх справ Антоніна Токарська.

Як відмітив начальник Головного управління МВС України у Львівській області генерал-лейтенант міліції Олександр Рудяк, навчальний процес в міліції триває постійно, щоб правоохоронні органи вдосконалювалися у своїй діяльності.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відкрилася головна ...
Наступна новина: 69 річницю визволення ...

КОМЕНТАРІ