У Рівненській області працівники райвідділу міліції помістили чоловіка у вольєр на півдоби

У Рівненській області працівники райвідділу міліції помістили чоловіка у вольєр на півдоби

25.10.13 08:46 0 911
Прокуратурою Рівненської області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами перевищення працівниками органів внутрішніх справ своїх службових повноважень, що супроводжувалось діями, які ображають особисту гідність людини, та службового підроблення (ч.2 ст.365 та ч.1 ст.366 КК України).

Встановлено, що співробітники Млинівського РВ УМВС України в області безпідставно утримували громадянина півдоби у вольєрі, що знаходився на території райвідділу міліції, під навісним замком. Крім того, у своєму зверненні до прокуратури чоловік стверджує, що працівники міліції ще й намагалися притягнули його до адміністративної відповідальності за дії, яких він не вчиняв.

— Прокуратура області забезпечить повне, всебічне та об’єктивне розслідування у кримінальному провадженні з метою притягнення до відповідальності винних працівників органів внутрішніх справ, а також наполягатиме у суді на суворій мірі покарання для них", — про це повідомив заступник прокурора Рівненської області старший радник юстиції Юрій Мельник.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ