На Тернопіллі необережне поводження з піротехнікою призвело до травмування дитини

На Тернопіллі необережне поводження з піротехнікою призвело до травмування дитини

25.10.13 08:39 0 853
24 жовтня в селі Конюхи Козівського району, під час дитячих пустощів з піротехнічними виробами, місцевий мешканець, 2010 року народження, отримав травми, коли разом із братом підпалив стержень феєрверка, який тримав у руках.

Близько 18:00 дитину з рваними ранами правої кисті та опіками обличчя доставлено до Козівської центральної районної клінічної лікарні.

На даний момент потерпілий перебуває на стаціонарному лікуванні в дитячій обласній лікарні у Тернополі.

Дуже часто такі випадки трапляється внаслідок необережного, неправильного чи невмілого користування піротехнічними виробами. Щоб запобігти біді слід дотримуватися правил пожежної безпеки. Запуск петард, феєрверків забороняється проводити всередині приміщення, з балконів і поблизу житлових, господарських будівель тощо. Піротехніку не можна зберігати біля приладів опалювання – батарей, газових та електричних плит. Не варто носити вогненебезпечні предмети у кишенях чи сумочках. Не можна розбирати вироби чи піддавати їх механічним впливам, курити, працюючи з піротехнічними виробами.

Пам’ятайте, що тільки при дотриманні цих правил Ви зможете зберегти, як своє життя і здоров’я так і здоров’я своїх рідних та близьких.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині цьогоріч 21 ...
Наступна новина: Селезньов: "Перемога є ...

КОМЕНТАРІ