Комунальники Тернополя готові до зими

Комунальники Тернополя готові до зими

25.10.13 08:28 0 852
Комунальні служби, підприємства, що обслуговують житловий фонд Тернополя готові до роботи в зимовий період. для прибирання міста в осінньо-зимовий період підготовлено 16 одиниць техніки: піскорозкидачі, трактори, автогрейдери і спецтехніка. Крім того, для потреб міста цього року придбано плужно-щіточні на основі МАЗ – 2 одиниці, плужно-щіточні на основі КАМАЗ – 2 одиниці, один автогрейдер та один навантажувач.

«Частина техніки уже працює на вулицях міста, яка очищає проїжджу частину та тротуари від листя та бруду. Інша техніка пройшла відповідне обстеження та готова у разі необхідності приступити до роботи уже - каже міський голова Сергій Надал. - Також цього року ми зобов’язали кожного балансоутримувача житлового фонду придбати за власні кошти спеціалізовану техніку. Як засвідчили результати проведеної перевірки, керівники 11 комунальних підприємств виставили на лінійку готовності по дві одиниці технічних засобів, готових до очистки прибудинкових територій, заїздів і проїздів до житлових будинків. КК «Коменерго» виставило 4 одиниці та плюс ще дві – для очистки тротуарів. На сьогоднішній день усі комунальні підприємства забезпечені технічною сумішшю для посипання прибудинкових територій, а також проїздів і заїздів до будинків».

За словами директора ПП «Східний масив» Михайла Дереворіза, нові трактори ЖЕКи купували за власні кошти. Вартість одного понад 30 тисяч гривень.

«Наш ЖЕК придбав 1 одиницю снігоочисної техніки це трактор – екскаватор, підприємство готове для роботи в осінньо-зимоий період на 100% – затверджений графік і маршрути очистки міста від снігу – розповів Михайло Дереворіз - Єдине, що створює нам перешкоди це неправильно припарковані автівки. Снігоочисна техніка великогабаритна, а проїзди вузькі, крім того погано припарковані автомобілі не дають змоги працювати ефективно. Я прошу усіх водіїв залишати свої автівки у спеціально відведених місцях і не заважати нам працювати».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У США знову стріляли на ...
Наступна новина: Валерія Лутковська: ...

КОМЕНТАРІ