У Тернополі обговорюють переваги новітніх технологій в культурі

У Тернополі обговорюють переваги новітніх технологій в культурі

25.10.13 08:59 0 837
Міжнародна конференція «Культурна освіта. Нові часи, нові засоби» триває в Українському домі «Перемога» 24-25 жовтня. Участь у ній беруть представники Інституту культурології Університету Марії Кюрі-Склодовської (Люблін), Центру мистецтв WRO (Вроцлав).

За словами заступника міського голови Леоніда Бицюри, конференція є початком реалізації грантового проекту «Інвестиція в культуру. Системні заходи з метою сприяння культурній освіті». Проект фінансується Європейським Інструментом Сусідства і Партнерства в рамках Програми транскордонного співробітництва «Польща – Білорусь – Україна 2007-2013». Згідно з проектом, у Тернополі має з’явитися мультимедійна лабораторія в галузі культури. Наші партнери з Польщі вже мають низку напрацювань у цій галузі, які представляють у рамках конференції.

«Новітні технології відкривають багато нових можливостей, зокрема в культурній сфері, - зазначив заступник міського голови Леонід Бицюра. – Як їх впровадити в нашому місті, які можливості має мультимедійна лабораторія – відповіді на ці та багато інших питань ми будемо шукати з нашими польськими партнерами. Сподіваюся, досвід польських колег, їх доповіді, презентації та майстер класи допоможуть нам. Вітаю всіх учасників конференції, зичу натхнення, нових ідей та плідної праці!».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На базі одного із медичних ...

КОМЕНТАРІ