Тернопілля: «У грудні ми вручимо ключі від квартир 63 сім`ям Почаєва», – Валентин Хоптян

Тернопілля: «У грудні ми вручимо ключі від квартир 63 сім`ям Почаєва», – Валентин Хоптян

25.10.13 10:01 0 840
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян ознайомився з ходом будівництва у Почаєві двох будинків на 63 квартири, які зводять за підтримки Президента України для людей, що потребують покращення житлових умов.

Керівник області доручив пришвидшити роботи, аби до 1 грудня здати будинки в експлуатацію. Валентин Хоптян зобов’язав виконавців робіт збільшити кількість працівників на об’єкті з 90 до 150-ти. Під час огляду будівель голова області зробив чимало зауважень щодо якості внутрішніх ремонтних робіт.

«В мене є ряд зауважень до будівельників, але я підказав на що звернути увагу. Наступного тижня я обов`язково проконтролюю виконання моїх побажань. До зовнішнього вигляду будинків зауважень в мене немає, а от до внутрішніх робіт є чимало питань», - заявив голова Тернопільської ОДА.

Керівник області повідомив, що протягом місяця влада спільно з виконавцями робіт зробить все для того, щоб будинки були здані в експлуатацію. Останній термін – 1 грудня.

«В грудні ми 63 сім`ям вручимо ключі від нових помешкань. По благоустрою території питань не буде – до цього часу ми все облаштуємо, приведемо в порядок територію. Тут буде дитячий майданчик і ми зробимо під`їзну дорогу», - повідомив Валентин Хоптян.

За словами голови Тернопільської ОДА, за роки незалежності України – це перші будинки, які зводяться в області за підтримки Президента, який дбає про людей. Керівник області вірить, що ініціатива з будівництва соціального житла на Тернопільщині буде продовжена, адже глава держави ставить завдання вирішувати насамперед проблеми із забезпеченням житлом дітей-сиріт, багатодітних та малозабезпечених сімей.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: за 9 місяців ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ