Тернопілля: влада області планує розробити для Почаєва спеціальну програму розвитку

Тернопілля: влада області планує розробити для Почаєва спеціальну програму розвитку

25.10.13 09:41 0 920
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян провів прийом громадян у Почаєві, Кременецького району.

Мешканці міста і району записалися на прийом до керівника області, аби вирішити матеріальні, земельні та житлово-комунальні питання. Чимало з них прийшли до Валентина Хоптяна з пропозиціями щодо розвитку краю, такими як добудова та реконструкція соціально – культурних та навчальних закладів. Голову ОДА попросили у сприянні ремонту будинку дитячої творчості, Почаївської загальноосвітньої школи, а також допомогти у встановленні пам’ятника князю Володимиру. Також мешканці Почаєва та району порушували питання добудови міського водогону, реконструкції електромереж.

«Жодне із питань, яке порушили мешканці Почаєва та Кременецького району не залишиться поза увагою», - заявив журналістам Валентин Хоптян.

Очільник області повідомив, що влада району і Тернопільщини має намір для Почаєва розробити спеціальну програму розвитку, адже місто є особливим. До того ж, Президент України ставить завдання розбудовувати інфраструктуру не лише у великих містах, а маленьких містечках та селах.

«Ми будемо напрацьовувати спеціальну програму для Почаєва і надіємось на підтримку Уряду. Місто – центр православ`я », - повідомив голова Тернопільської ОДА.

За словами керівника області, у планах в Почаєві провести серйозну роботу з реконструкції школи, в якій має бути великий спортивний, актовий зали, басейн, їдальня. Також влада планує побудувати ще один навчальний корпус, адже школа одна із найбільших на Тернопільщині, в якій навчається майже тисяча учнів. За результатами прийому громадян Валентин Хоптян пообіцяв, що найближчим часом вирішить питання із забезпечення закладу сучасним комп`ютерним класом.

Крім цього, голова Тернопільської ОДА допоможе у вирішенні питання проведення ремонту та реконструкції будинку дитячої творчості, в якому навчається близько 450 дітей. Наступного року керівник області пообіцяв сприяти у вирішенні проблем з міським водогоном.

Владі району та міста голова Тернопільської ОДА доручив попрацювати по благоустрою населеного пункту, відремонтувати дороги та тротуари. Керівник області переконаний, що Почаїв, попри славу духовного центру, мають знати в Україні та світі, ще й як красиве і затишне місто.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові Андрій Садовий ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ