На Тернопільщині 14 листопада до Дня Незалежності Республіки Польща відбудеться ряд заходів

На Тернопільщині 14 листопада до Дня Незалежності Республіки Польща відбудеться ряд заходів

25.10.13 08:00 0 920
Про святкування Дня Незалежності Республіки Польща на Тернопільщині говорили на зустрічі заступник голови-керівник апарату Тернопільської облдержадміністрації Юрій Желіховський з консулами Генеральних консульств Польщі у Львові та Луцьку Войчехом Білінські та Кшиштофом Савіцкі.

Як каже Юрій Желіховський, Польща і Тернопільщина співпрацюють та дружать уже давно, є чимало спільних напрацювань та планів. Польські сусіди завжди з радістю відгукуються на запрошення і навіть долучаються до різноманітних фестивалів і заходів, які відбуваються на теренах нашого краю, допомагають польські фахівці і порадами у деяких соціально-економічних питаннях.

"Окрім культурних традицій, Польща готова вкладати інвестиції в Тернопільську область, - стверджує заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації,- а це нові робочі місця, підвищення заробітної плати, повернення додому заробітчан".

шня зустріч, переконані гості зібрання, ще раз підкреслила бажання обох сторін спільно працювати і рухатися вперед, і не виключено, що вона наблизить Україну до підписання угоди з Євросоюзом.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Напередодні 70-ої річниці ...

КОМЕНТАРІ