На Тернопіллі сучасний центр з надання пенсійних та соціальних послуг - це реально, - Юрій Желіховський

На Тернопіллі сучасний центр з надання пенсійних та соціальних послуг - це реально, - Юрій Желіховський

25.10.13 09:08 0 866
Заступник голови-керівник апарату Тернопільської облдержадміністрації Юрій Желіховський взяв участь у засіданні колегії Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області.

"Динаміка роботи обласного Пенсійного фонду позитивна і спрямована на наповнення бюджету Фонду власними коштами, на ліквідацію заборгованості та забезпечення своїчасної виплати пенсій, - заявив на зустрічі заступник голови облдержадміністрації-керівник апарату. - Відповідно до соціальних ініціатив Президента України і наближуючись до підписання угоди з ЄС, ми повинні в області робити усе, аби люди вчасно отримували пенсії, мали роботу і були повністю захищені державою», - каже Юрій Желіховський.

Разом з тим керівництво області занепокоєне, що рівень зарплат на Тернопільщині є недостатньо високим. Під постійним контролем голови облдержадміністрації Валентина Хоптяна питання залучення іноземних інвестицій, виведення з тіні роботодавців, створення нових робочих місць.

Юрій Желіховський сподівається, що через рік-два в області з’явиться сучасний центр з надання пенсійних та соціальних послуг. Приміщення вже є, залишилося оформити документи. Зі свого боку заступник керівника області пообіцяв допомогти з виділенням коштів через Кабінет Міністрів за 404 постановою.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Жінка і бізнес ...
Наступна новина: У Рівненській області у ...

КОМЕНТАРІ