Для оцінювачів є робота в Тернополі

Для оцінювачів є робота в Тернополі

25.10.13 09:19 0 1002
Шість об’єктів державного майна у Тернополі потрібно оцінити, щоб визначити їх ринкову вартість для подальшого розрахунку орендної плати.

Два із них розміщені в будинку № 30А на вул. Текстильній, що перебуває на балансі Тернопільського міжрайонного управління водного господарства. Це частина приміщень ремонтно-механічної майстерні площею 50 кв.м та частина приміщень складу площею 31,9 кв.м.

Балансоутримувачем решти об’єктів є Тернопільський національний економічний університет. На вул. Львівській, 11А потрібно оцінити частину нежитлового приміщення першого поверху будівлі навчального корпусу (коридор) площею 1,5 кв.м; на вул. Львівській, 11 – частину нежитлового приміщення першого поверху навчального корпусу №1 (хол) площею 1,0 кв.м; на вул. Чехова,8 – частину нежитлового приміщення першого поверху будівлі корпусу №6 (сходова) площею 2 кв.м; на майдані Перемоги, 3 – частину нежитлового приміщення першого поверху будівлі навчального корпусу №2 (вестибюль) площею 1,0 кв.м.

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки державного майна, відбудеться у Регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області 7 листопада 2013 року о 15 годині.

Претенденти на участь у відборі мають подати пропозиції стосовно ціни й терміну виконання робіт (не більше 5 календарних днів), а також калькуляції витрат, пов’язаних із їх виконанням.

Конкурсна документація приймається до 31 жовтня включно за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, каб. 604; подається у запечатаному конверті з описом підтверджувальних документів, що містяться у ньому. На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності». Телефон для довідок – 52-66-85. Детальніша інформація – у газеті “Відомості приватизації” № 42 (787) за 23 жовтня 2013 року.

Прес-служба РВ ФДМУ по Тернопільській області

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Свобода" вимагає ...
Наступна новина: Ірина Шалаковська: ...

КОМЕНТАРІ