Ужгородські міліціонери затримали

Ужгородські міліціонери затримали "на гарячому" гвалтівників 19-річної дівчини

25.10.13 08:05 0 936
Пізно ввечері ужгородські міліціонери отримали інформацію про групу підозрілих молодиків, які разом з однією дівчиною знаходяться в лісовому масиві «Старий сад» м.Ужгорода. Не гаючи часу, оперативники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції виїхали на вказане місце.

Перевіряючи дану територію, оперативники помітили чотирьох напівроздягнених хлопців, які знущалися над заплаканою дівчиною. Побачивши міліціонерів, зловмисники почали тікати та вже за кілька секунд були затримані. У одного з правопорушників було вилучено мобільний телефон потерпілої, який він відібрав силою. Зловмисниками виявилися четверо приятелів: двом із них по 14 років, іншим - 19 та 21 рік.

З’ясувалося, що вони познущалися над дівчиною вже вдруге. Днем перед тим післяобідньої пори неподалік парку «Спартак» ці ж молодики, застосувавши фізичну силу, вступили з цією дівчиною в статеві зносини неприроднім способом. Про цей випадок перелякана дівчина батькам не розповіла.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.153 Кримінального кодексу України (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом). Наразі проводяться необхідні судово-медичні експертизи. Триває досудове слідство.

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Напередодні 70-ої річниці ...
Наступна новина: У галереї Ратуші покажуть ...

КОМЕНТАРІ