Найсильнішими поліатлоністами серед силовиків стали міліціонери

Найсильнішими поліатлоністами серед силовиків стали міліціонери

25.10.13 08:35 0 864
Команда УМВС України в Чернігівській області в напруженій боротьбі виборола перше місце на обласному чемпіонаті ФСТ «Динамо» з поліатлону.

Спортивний гарт, витримка і сила є невід'ємною умовою служби в органах внутрішніх справ, а фізична культура - одним з профілюючих іспитів. Тому будь-які спортивні змагання для міліціонерів - це ще один тест на їх професійну придатність, а перемога - доказ їх фахової майстерності. Фізкультурно-спортивне товариство «Динамо» України в Чернігівській області, членом якого є і УМВС України в Чернігівській області, регулярно проводить спортивні змагання з різних видів спорту між командами силових структур-членів товариства.

Силовики змагаються з багатьох спортивних дисциплін, але змагання з поліатлону - особливі, адже його учасники повинні продемонструвати вправність, силу та витривалість не лише в одному якомусь конкретному виді спорту, а одразу в трьох спортивних дисциплінах: стрільбі, плаванні та легкоатлетичному кросі.

В середині жовтня поточного року проводився чемпіонат ФСТ «Динамо» України в Чернігівській області з поліатлону серед колективів правоохоронних структур Чернігівської області. Кожен учасник повинен був продемонструвати свою вправність у стрільбі, силу в плаванні та спритність і витривалість у легкоатлетичному кросі.

На старт змагань вийшло 12 команд-учасниць по 3-4 спортсмени в кожній. В перший день спортсмени демонстрували майстерність володіння пневматичною зброєю та долали 100-метрову дистанцію на воді. Другий день був повністю присвячений бігу. Дистанції були розділені на 3 категорії: 100, 1000 та 3000 метрів.

В підсумку, в напруженій боротьбі, проявивши силу волі та наполегливість, перше загальнокомандне місце виборола збірна команда УМВС України в Чернігівській області. Друге посіли представники команди Чернігівського прикордонного загону і на третьому – Управління доходів і зборів в області. Після змагань відбулося урочисте нагородження призерів чемпіонату.

СЗГ УМВС України

в Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські ...
Наступна новина: Чернігівська область: ...

КОМЕНТАРІ