Михайло Дивак:

Михайло Дивак: "Виважена кадрова політика МВС забезпечує правопорядок у державі"

25.10.13 08:40 0 946
Про це під час зустрічі на навчальних зборах із керівниками обласних підрозділів міліції наголосив начальник Департаменту кадрового забезпечення МВС України Михайло Дивак.

- Українські правоохоронці повинні бути одними з кращих за підготовкою у світі, - підкреслив Михайло Дивак. – У деяких моментах вони такими і є. Це підтверджують представники закордонних делегацій, які приїздять в нашу країну з обміном досвідом. «ЄВРО 2012» тому яскравий приклад.

Однак, скажімо, на відміну від європейських поліцейських, - продовжив керівник підрозділу, - українським правоохоронцям бракує матеріального забезпечення. Втім і це з часом можна вирішити. Потрібно розпочати із найменшого – заохочення.

- Не потрібно боятися заохочувати ваших працівників, - закликав начальник Департаменту. – Подяки, цінні подарунки, премії. Люди, які щодня виходять на чергування з охорони правопорядку, повинні знати, що вони можуть захищати наших громадян, бо й самі захищені.

Також Михайло Дивак детально зупинився на питаннях дотримання законності в ОВС, нормативному забезпеченню правоохоронців, на рівні професійної підготовки та підвищені кваліфікації. Особливу увагу він приділив на співпраці ректорів галузевих навчальних закладів із керівниками управлінь на місцях щодо практичного спрямування навчання майбутніх правоохоронців.

ВЗГ НАВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Селезньов: "Перемога є ...
Наступна новина: У Львівській області участь ...

КОМЕНТАРІ