Квитки на матч «Шахтаря» з «Баєром» залишилися в Приват24 і терміналах самообслуговування ПриватБанку

Квитки на матч «Шахтаря» з «Баєром» залишилися в Приват24 і терміналах самообслуговування ПриватБанку

25.10.13 11:21 0 895
На сьогоднішній день у вільному продажу залишається близько 4000 електронних квитків на матч Ліги Чемпіонів між Донецьким «Шахтарем» і леверкузенським «Баєром», який відбудеться 5 листопада в Донецьку .

На сьогоднішній день у вільному продажу залишається близько 4000 електронних квитків на матч Ліги Чемпіонів між Донецьким «Шахтарем» і леверкузенським «Баєром», який відбудеться 5 листопада в Донецьку. Як повідомили в ПриватБанку, електронні квитки на матч поки ще можна купити через Інтернет-банк Приват24 і в будь-якому терміналі самообслуговування банку як у Донецьку, так і по всій Україні. Електронні квитки на матчі на «Донбас Арені» не вимагають обміну в касах, вони сканується турнікетом на вході в стадіон.

Нагадаємо, з початку сезону ПриватБанк відкрив продаж квитків на домашні матчі провідних українських клубів ФК «Шахтар», ФК «Динамо» і ФК « Дніпро» через Інтернет і мережа терміналів самообслуговування.

Щоб купити квиток на матч в Приват24 потрібно вибрати меню «Квитки», необхідний матч, сектор і місце на стадіоні. Після оплати з карти залишається роздрукувати квиток з «Архіву» футбольних квитків, скласти його по пунктиру і сканувати на турнікеті стадіону.

Для покупки квитка в терміналі досить натиснути на екрані меню «Квитки», назва команди і дату проведення матчу. Вибравши зручний сектор і місце на стадіоні, залишається оплатити квиток готівкою або банківською картою. На роздрукованому в терміналі квитку вказаний унікальний штрих код, який неможливо підібрати або згенерувати, а також зазначена інформація про матч і правила поведінки на стадіоні.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку.

У 2012 році ПриватБанк увійшов до ТОП -10 найбільших банків Центральної та Східної Європи. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку: privatbank.ua.

Прес-офіс ПриватБанку в Рівному
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ