У Львівській області богдан Матолич та мер м.Любачув Марія Магонь обговорили робочі питання, пов’язані з контрактуванням Проекту PBU/0486/11

У Львівській області богдан Матолич та мер м.Любачув Марія Магонь обговорили робочі питання, пов’язані з контрактуванням Проекту PBU/0486/11

25.10.13 13:04 0 930
23 жовтня перший заступник голови обласної державної адміністрації Богдан Матолич провів робочу зустріч з мером м. Любачів (Республіка Польща) Марією Магонь.

Під час зустрічі обговорено робочі питання, пов’язані з контрактуванням Проекту PBU/0486/11 “Розвиток підприємництва шляхом надання ділянок для реалізації інвестиційних проектів у місті Любачів та гміні Любачів, а також відновлення деградованих земель Яворівського району та м.Новий Розділ”.

Cлід зазначити, що цим проектом передбачено проведення рекультивації 86,6 га територій Роздільського державного гірничо-хімічного підприємства “Сірка” та державного підприємства “Новояворівське державне підприємство “Екотрансенерго” (правонаступник Яворівського ДГХП “Сірка”), на яких планується створення індустріальних парків.

Програма розроблена в рамках Європейського Інструменту Сусідства та Партнерства. Партнерами проекту з польської сторони є ґміна Любачів, з української – Новороздільська міська рада та Яворівська районна рада.

Довідково:

Обласна державна адміністрація координувала роботу стосовно залучення грантових коштів на загальну суму близько 17 млн. грн., за проектом PBU/486/11 “Розвиток підприємництва шляхом надання ділянок для реалізації інвестиційних проектів у місті Любачів та ґміні Любачів, а також відновлення деградованих земель Яворівського району та м. Новий Розділ” у рамках Програми Транскордонної Співпраці Польща-Білорусь-Україна 2007-2013.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ