Волинь: борис Клімчук вимагає виконання цьогорічного бюджету та серйозної підготовки при плануванні головного фінансового документа області на 2014-й

Волинь: борис Клімчук вимагає виконання цьогорічного бюджету та серйозної підготовки при плануванні головного фінансового документа області на 2014-й

25.10.13 12:29 0 835
Як успішно завершити бюджетний 2013 рік та спланувати роботу наступного, обговорювали на розширеному засіданні колегії ОДА, яку провів голова облдержадміністрації Борис Клімчук.

Зокрема, поінформував директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ігор Никитюк, за 9 місяців ц.р. бюджет області за доходами загального та спеціального фондів виконано на 96,6%. Шість районів не справилися із поставленими завданнями.

З початку року виплата заробітної плати здійснюється своєчасно, проведені розрахунки по відпускних з працівниками освіти та інших галузей під час літньої відпускної кампанії. Освітяни цьогоріч отримають надбавку до заробітної плати у розмірі 20%, у планах 2014-го – її збільшення.

Крім того, як вже інформувалось, Уряд передбачив Волині додаткові кошти у розмірі 53,1 млн грн. як додаткову дотацію вирівнювання фінансової забезпеченості для виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери.

Також з початку року Волинь отримала 1,029 млрд грн на соціальні виплати. Стовідсотково задоволено потреби області для виплати сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям –інвалідам та на тимчасову допомогу дітям.

«Як бачимо, Волинь достатньо отримує ресурсів як для розвитку територій, так і соціальної підтримки. До кінця року маємо освоїти усі кошти державних фондів, які передбачені на дорого вартісне будівництво. Якщо ми не використаємо гроші обласного бюджету, вони всеодно залишаться на наступний період, бо наші, а державні – необхідно повертати», - наголосив Борис Клімчук.

Голова облдержадміністрації зверну увагу керівників районів та міст обласного значення на виконання цьогорічного бюджету та серйозну підготовку при плануванні головного фінансового документа на 2014 рік.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ITF Марокко. Савчук ...

КОМЕНТАРІ