На Хмельниччині леонід Кожара зустрівся з Міністром закордонних справ Італії

На Хмельниччині леонід Кожара зустрівся з Міністром закордонних справ Італії

25.10.13 12:18 0 913
24 жовтня у Римі Міністр закордонних справ України Леонід Кожара зустрівся з Міністром закордонних справ Італійської Республіки Еммою Боніно.Під час переговорів сторони обговорили увесь спектр актуальних питань українсько-італійських відносин. Особливу увагу на переговорах було приділено можливим шляхам подальшої активізації торговельно-економічного та інвестиційного співробітництва між Україною та Італією.

Однією з ключових тем для обговорення стала підготовка до підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС на Саміті «Східного партнерства» у Вільнюсі 28-29 листопада. Леонід Кожара поінформував про досягнутий українською стороною прогрес у реалізації узгоджених з ЄС завдань, необхідних для підписання цього документа.

Сторони обмінялися думками про перспективи лібералізації візового режиму між Україною та ЄС у контексті виконання Плану дій щодо лібералізації Європейським Союзом візового режиму для України.

Було досягнуто домовленості щодо поглиблення співпраці двох країн у культурній та гуманітарній сферах з урахуванням значної кількості українських громадян, які проживають в Італії.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Російський бізнесмен ...
Наступна новина: Українські фахівці пройшли ...

КОМЕНТАРІ