У Виноградові виконувалося рішення Вищого суду України

У Виноградові виконувалося рішення Вищого суду України

25.10.13 13:31 0 775
У п’ятницю, 25 жовтня, у місті Виноградів виконавча служба забезпечувала виконання рішення Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ у конфлікті довкола місцевого кафе “Гелена”.

Суд дійшов висновку, що обидві сторони міжсусідського конфлікту мають забезпечити одна одній безперешкодне користування власними земельними ділянками. Для цього слід демонтувати саме приміщення кафе, з однієї сторони, а також гараж та інші господарські приміщення – з іншої.

Один із сусідів рішення суду виконав добровільно, проте інша конфліктуюча сторона цього робити не хотіла. Виконавча служба прийняла постанову і направила відповідний виконавчий лист для забезпечення виконання рішення суду. Для цього було задіяно спецтехніку, відключено приміщення кафе «Гелена» від газу та електропостачання. В ході виконання рішення суду певні особи перешкоджали судовиконавцеві, про що ним було складено відповідні акти й направлено на розгляд у Виноградівський РВ УМВС, де їх відповідним чином зареєстровано.

Порушень громадського порядку не допущено.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Арсенал" чекатимуть до ...
Наступна новина: Голова МАГАТЕ матиме ...

КОМЕНТАРІ