Андрій Іллєнко: «28 жовтня «Свобода» пікетуватиме МВС проти хвилі політичних репресій проти свободівців»

Андрій Іллєнко: «28 жовтня «Свобода» пікетуватиме МВС проти хвилі політичних репресій проти свободівців»

25.10.13 17:47 0 1136
Уже кілька місяців у Києві триває справжня хвиля репресій проти свободівців – проти патріотів, які захищають своє місто, які захищають право громади на місцеве самоврядування, які борються з нелегітимною Київрадою, які захищають столицю від рейдерів і незаконних забудов. У зв’язку з цим 28 жовтня, в понеділок, об 11:00 «Свобода» пікетуватиме МВС із вимогою припинити політичні репресії проти свободівців та инших патріотів. Про це 25 жовтня 2013 року з трибуни парламенту заявив народний депутат України, очільник Київської «Свободи» Андрій Іллєнко.

Парламентар наголосив, що на сьогоднішній день близько двох десятків свободівців перебувають під кримінальним тиском репресивної машини Януковича у зв’язку з активною боротьбою за права українців.

Зокрема, як повідомив народний депутат, під переслідування нині потрапили:

Петро Кузик – заступник голови Київської міської організації ВО «Свобода» (кримінальне провадження за протидію узурпації влади «регіоналами» у громадській раді при КМДА).

Ярослав Лисенко – голова Солом’янської районної організації ВО «Свобода» (одразу два провадження – за боротьбу проти нелегітимної громадської ради і боротьбу з «тітушками» 18 травня).

За події 18 травня також судять активістів Олексія Воронцова і Сергія Бондаря.

Руслан Андрійко – член Політради ВО «Свобода», а також Максим Зозуля та Олександр Колісніченко – голова Голосіївської районної організації (за боротьбу проти нелегітимної Київради)

Віктор Поштар, Ігор Шляхетнюк, Руслан Андрійко, Сергій Бондар – у сфабрикованій справі за буцімто демонтаж пам'ятника Лєніну в Полтавській області.

Олег Шевчук, Микола Смрінов, Сергій Нечипоренко – протидіяли «регіоналам» у розкраданні землі в Броварах Київської области.

Михайло Кублій та Сергій Аксанюк вже отримали кримінальні вироки за протидії земельного «дерибану» «регіоналами» в Києві.

Кирило Бабенцов – керівник прес-служби Київської «Свободи» отримав вирок за те, що проявив «неповагу» до комуністичної символіки.

Артем Семеніхін – отримав вирок за те, що боровся з кандидатом від Партії регіонів у Сумській області.

Зараз фабрикують кримінальні справи за протидію рейдерству проти єдиного кандидата від об’єднаних сил опозиції у 223-му виборчому окрузі (Шевченківський район Києва) Юрія Левченка.

Також фабрикують справу проти Євгена Карася, Володимира Бохняка, Артема Рубана.

«Це ті люди, які реально борються за права українців, за права киян. Це ті люди, які не на словах, а на ділі доводять, що це справжнє молоде покоління України змете прогнилу Партію регіонів та її холуїв-прислужників комуністів», – підсумував Андрій Іллєнко.

Зауважимо, що 28 жовтня Всеукраїнське об'єднання "Свобода" проведе пікетування Міністерства внутрішніх справ України з вимогою припинити кримінальне переслідування націоналістів, яке значно посилилось останнім часом (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/anonsy/043305/).

Адреса: Богомольця, 10. Початок – об 11:00.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: "Запорізьких паламарів" ...

КОМЕНТАРІ