Івано-Франківщина: Професійну компетентність викладачі економіки івано-франківських шкіл підвищували на семінарі

Івано-Франківщина: Професійну компетентність викладачі економіки івано-франківських шкіл підвищували на семінарі

25.10.13 17:52 0 950
Семінар проведено спільно з фахівцями міської ДПІ. Його мета – ознайомлення освітян з інноваційними технологіями, які застосовують міндоходівці для обслуговування платників податків.

Під час практичного семінару вчителі економіки міста ознайомились з особливостями запровадження електронного звітування з РРО та з перевагами цього технологічного сервісу, а саме: спрощенням звітності про касові розрахункові операції та обмеження фіскального впливу на бізнес.

Вчителів економіки також зацікавила розповідь заступника начальника Івано-Франківської ДПІ Олександра Фролова про порядок подання податкової звітності засобами E-mail, зокрема, використання безкоштовних ключів електронного підпису, які можна отримати в ДПІ.

Від теорії міські міндоходівці перейшли до практики. Вони провели для освітян екскурсію в Центрі обслуговування платників податків Івано-Франківської ДПІ, де ознайомились із практичним застосуванням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій.

Міські міндоходівці вже давно співпрацюють з освітянами та є їх активними партнерами у розвитку економічного мислення в учнів. Зокрема, допомагають педагогам навчати школярів податкової грамотності, виховувати сумлінних платників податків.

Віднедавна теоретичну методику шкільного предмету доповнено різноманітними практичними факультативами. Відтак набуті знання під час практичного семінару дозволять педагогам, використовуючи нестандартні прийоми викладання, роз’яснювати школярам регулюючу функцію податків, особливості соціально-економічної та бюджетної політики.



Підготовлено інформаційно-комунікаційним відділом

ДПІ у м. Івано-Франківську Головного управління

Міндоходів в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині триває ІІ ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: Для ...

КОМЕНТАРІ