Більше 19 тисяч адміністративних послуг надано в івано-франківському Центрі обслуговування платників податків

Більше 19 тисяч адміністративних послуг надано в івано-франківському Центрі обслуговування платників податків

25.10.13 19:53 0 919
Центр обслуговування платників податків Івано-Франківської ДПІ Міндоходів функціонує з червня 2011 року. Тут надається весь спектр послуг для платників податків.

У цьому році лише адміністративних послуг надано громадянам та платникам податків 19068. Зокрема: видано 7097 реєстраційних номерів; зареєстровано 4832 книг обліку розрахункових операцій, реєстраторів розрахункових операцій та розрахункових книжок; видано 137 свідоцтв платників ПДВ; видано 852 довідки про відсутність валютних цінностей та майна за межами України; зареєстровано 1183 книг обліку доходів та книг обліку доходів і витрат платниками єдиного податку; видано 1512 довідок про відсутність заборгованості; видано 941 свідоцтво платника єдиного податку; видано 249 торгових патентів; проведено 1512 звірок нарахованих та сплачених податків та зборів.

Крім того, працівники інспекції, які працюють у Центрі, з початку року прийняли 56675 примірників податкової звітності та надали 14148 консультацій.

У вестибюлі та залах інспекції на інформаційних стендах розміщується вся необхідна для відвідувачів інформація: взірці заповнення податкової звітності, податковий календар з граничними термінами подання звітності та сплати податків, реквізити розрахункових рахунків, нормативна база, інформація щодо реалізації громадянами свого права на звернення та щодо публічної інформації, різноманітні довідники, поточні податкові оголошення та новини.

Центр з обслуговування платників податків також обладнано 4 плазмовими моніторами, на яких постійно висвітлюється актуальна інформація та транслюються відеоролики з податкової та митної тематики соціального спрямування. За необхідності інформація на плазмових моніторах транслюється з голосовим супроводом.

Для зручності відвідувачів обладнано місця для очікування, забезпечено доступ до мережі Інтернет. У холі розміщено спеціальну скриньку, де кожен бажаючий може надати пропозиції та заяви щодо роботи Центру.

ДПІ у м.Івано-Франківську запрошує усіх бажаючих скористатися послугами Центру обслуговування платників податків, який знаходиться за адресою: м.Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 20.



Підготовлено інформаційно-комунікаційним відділом

ДПІ у м. Івано-Франківську Головного управління

Міндоходів в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Випуск підакцизної ...
Наступна новина: Тернопільщина: Міндоходів ...

КОМЕНТАРІ