Чернівецьких перевізників привітали із Днем автомобіліста

Чернівецьких перевізників привітали із Днем автомобіліста

26.10.13 13:26 0 953
25 жовтня, у міській раді відбулися урочисті збори з нагоди Дня автомобіліста. На них було наголошено, що чернівецькими перевізниками усіх форм власності протягом останніх трьох років замінено 45% рухомого складу, що дозволило підвищити якість надання послуг на міських автобусних маршрутах та безпеку пасажирських перевезень.

«Сфера автомобільного транспорту розвивається надзвичайно швидкими темпами, і це з огляду на її величезну соціальну значимість, не може не тішити, – каже директор депертаменту житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради Дмитро Сірман. – Адже кожен з нас у той чи інший спосіб користується послугами автотранспорту, виступаючи в ролі пасажира автобусів або споживаючи товари, які доставляються за місцем призначення тим – таки автомобільним транспортом. Автотранспортний комплекс по праву вважається однією з ключових, стратегічно важливих галузей економіки, розвитку яких держава повинна приділяти пріоритетну увагу. Це основна ланка в економічному житті будь-якого міста і регіону. Від напруженої та ритмічної праці автопідприємств-перевізників залежить життєдіяльність міста».

Водіям та іншим працівникам транспортних підприємств було вручено Почесні грамоти виконавчого комітету Чернівецької міської ради та грошові винагороди за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток автомобільного транспортного забезпечення, здійснення пасажирських перевезень у Чернівцях та з нагоди Дня автомобіліста і дорожника.

Також було оголошено Подяку Чернівецького міського голови колективам транспортних підприємств “Денисівка-1” , “Буковина Транс Екіпаж”, “Тарас 2002”, “Чернівці” і приватним перевізникам.

Довідково:

На в місті функціонує розгалужена мережа громадського пасажирського транспорту. Маршрутна сітка міста складається з 49 автобусних маршрутів. Щоденно на маршрути виїжджає 260 автобусів різних класів.

Чернівецьким міським виконавчим комітетом, як замовником міських пасажирських перевезень, постійно проводиться робота по удосконаленню та розвитку мережі автобусних маршрутів та зупинок громадського транспорту в місті.

Державним бюджетом на 2013 рік затверджено субвенцію на відшкодування втрат за перевезення пільгової категорії населення в громадському транспорті в сумі близько 17,0 мл.грн. в т. ч. на автомобільний транспорт 2,2 млн.грн.

Сектор інформації та зв’язків з громадськістю

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ