У Волинській області нетверезий водій протаранив залізний паркан біля дитячої спортшколи

У Волинській області нетверезий водій протаранив залізний паркан біля дитячої спортшколи

26.10.13 14:44 0 691
Автопригода трапилася обідньої пори в місті Луцьк. На щастя, автівка, яка вилетіла на тротуар, нікого не травмувала.

На місце події відразу приїхали працівники Державтоінспекції. Належним чином обгородивши місце аварії, розпочали проведення перевірки. Таким чином з’ясували, що за кермом «Део» перебував 53-річний місцевий житель.

– Чоловік виїжджав із провулка Прогресу на вулицю Шевченка, однак не впорався з керуванням, не виконав маневр повороту, натомість врізався в залізну огорожу і вилетів на тротуар, – розповів начальник відділу УДАІ УМВС України у Волинській області Олександр Паламарчук. – Водій був доставлений у наркодиспансер для встановлення ступеню сп’яніння, тобто вмісту алкоголю в його крові.

Директор Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи Богуслав Галицький відзначив, що у результаті аварії чудом ніхто не постраждав:

– Тут дуже інтенсивний рух, діти ідуть до нас на заняття спортом і на навчання в школу. Якби не огорожі, тут точно могли би бути жертви. Як людина може, ледь тримаючись на ногах, сідати за кермо? Більше того – він їхав на великій швидкості.

Зі слів винуватця ДТП, на тротуар він виїхав, аби уникнути зіткнення з дівчинкою, яка ішла… тротуаром.

Даний факт належним чином зареєстрований, проводиться перевірка, в ході якої будуть встановленні всі обставини автопригоди. Автомобіль тим часом доставлений на арештмайданчик.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові відкрили новий ...
Наступна новина: Алею на честь створення ...

КОМЕНТАРІ