У Волинській області студент-наркокур'єр отримав п'ять років позбавлення волі

У Волинській області студент-наркокур'єр отримав п'ять років позбавлення волі

26.10.13 14:23 0 733
Однак відбуватиме покарання за умови, що протягом трьох років вчинить ще один злочин.

Другокурсник одного з вищих навчальних закладів Луцька вирішив покращити своє матеріальне становище. Не довго думаючи, він обрав собі «професію». Правда, кримінальну.

Встановлено, що юнак, перебуваючи в Луцьку, близько 16-ї години, незаконно придбав у невідомого чоловіка психотропну речовину – амфетамін. А буквально через годину під час оперативної закупівлі він збув наркотики за 150 гривень громадянину «А».

Окрім цього, спритник через місяць знову вчинив аналогічний злочин. Тож правоохоронці розпочали кримінальні провадження за ч. 1 та ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Зібравши достатньо доказів і провівши всі необхідні слідчі дії кримінальне провадження з обвинувальним актом передали до суду. Тож, розглянувши матеріали справи в судовому засідання, молодика визнали винним. Таким чином студент-наркокур’єр отримав п’ять років позбавлення волі з іспитовим терміном три роки.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Роман Навроцький: ...

КОМЕНТАРІ