Завдяки принциповій позиції прокуратури Волині контрабандний товар вартістю понад 1,5 млн. грн. конфісковано в дохід держави

Завдяки принциповій позиції прокуратури Волині контрабандний товар вартістю понад 1,5 млн. грн. конфісковано в дохід держави

26.10.13 15:49 0 870
Прокуратурою області взято участь у розгляді апеляційним судом Волинської області апеляційної скарги Любомльського міжрайонного прокурора на постанову Любомльського районного суду про закриття провадження у справі про порушення митних правил та повернення товару, який незаконно переміщався через державний кордон України, власнику.

19 вересня 2013 року Любомльський районний суд закрив провадження у справі про переміщення через кордон з приховуванням від митного контролю 12 млн. 700 тис. пачок цигарок "Yesmoke" та постановив повернути їх господарському товариству "ТЕР Авто Експедиція".

В апеляційній скарзі прокуратурою було поставлено вимогу про притягнення правопорушника до відповідальності та конфіскацію контрабандного товару в дохід держави.

Як повідомив заступник прокурора області Вадим Веніславський, завдяки принциповій позиції прокуратури Волині апеляційний суд Волинської області ухвалив рішення, згідно з яким контрабандний товар вартістю понад 1,5 млн. грн. конфісковано в дохід держави.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області 1 ...
Наступна новина: Заява Тернопільської ...

КОМЕНТАРІ