У Волинській області за незаконний обіг валют передбачена адміністративна відповідальність

У Волинській області за незаконний обіг валют передбачена адміністративна відповідальність

26.10.13 15:26 0 952
Обмін валют – для багатьох звичний атрибут повсякденного життя. Кожен хоче здійснювати його з максимальною вигодою та мінімальною втратою часу. Не секрет, що значна маса громадян користується послугами нелегальних пунктів обміну валюти або ж так званих «валютників».

З метою виявлення нелегальних пунктів обміну валют та осіб, які організовують і займаються такою діяльністю, правоохоронці області провели комплекс організаційних та оперативно-розшукових заходів, основним завданням яких –протидія правопорушенням на ринку валютно-обмінних операцій.

Такі заходи проводилися на території обласного центру а також у містах: Володимир-Волинському, Камені-Каширському, Ківерцях, Маневичах, Ковелі, Нововолинську тощо.

За результатами цієї перевірки, було виявлено 126 правопорушень та складено відповідну кількість адміністративних протоколів за ст. 162 (порушення правил про валютні операції) КУпАП.

У правопорушників вилучено понад 400 тисяч гривень, 20 тисяч доларів, 6 тисяч євро та кілька десятків одиниць інших іноземних валют. За рішеннями судів на правопорушників було накладено штрафів на загальну суму понад 20 тисяч гривень.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Свободівці вимагають ...

КОМЕНТАРІ