Керівництво УМВС зустрілося з жителями Ужгородщини й інспектувало роботу ужгородської районної міліції

Керівництво УМВС зустрілося з жителями Ужгородщини й інспектувало роботу ужгородської районної міліції

26.10.13 13:24 0 900
У п′ятницю, 25 жовтня, виїзний особистий прийом громадян в адмінбудівлі Ужгородського райвідділу міліції провів в.о. начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Василь Буковчаник, підбивши підсумки комплексної перевірки самого райвідділу.

На прийом до керівника закарпатської міліції завітало ряд громадян. Полковник Буковчаник уважно вислухав кожного з відвідувачів, взяв на особистий контроль вирішення піднятих ними проблем.

Далі відбулася нарада з особовим складом райвідділу, на якій було підбито підсумки комплексної перевірки роботи Ужгородського РВ УМВС. Загалом міліція Ужгородщини, керована підполковником Романом Стефанишином, – серед кращих в області, проте робота ряду служб вимагає покращення.

Було заслухано виступи керівників обласних підрозділів, які об′єктивно та принципово оцінили роботу своїх колег із райвідділу. Для прикладу, слідчий підрозділ Ужгородського райвідділу – один із кращих в області, через що, як заохочення за належну роботу підлеглих, першому заступнику начальника райвідділу - начальнику слідства капітану міліції Олександру Боднарчуку запропоновано присвоїти позачергове звання.

Водночас потребує покращення робота карного розшуку райвідділу та сектору Державної служби по боротьбі з економічними злочинами. У цих підрозділах нещодавно відбулася зміна керівництва, що має піти на користь справі. Було також висловлено побажання суттєво покращити роботу підрозділу міліції з протидії незаконним врізкам в нафтопроводи.

На усунення виявлених недоліків керівник управління дав конкретні терміни керівництву Ужгородського райвідділу міліції.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: Петро Колодій: "В ...

КОМЕНТАРІ