Закарпаття: на Мукачівщині під час пожежі у власному будинку загинув чоловік

Закарпаття: на Мукачівщині під час пожежі у власному будинку загинув чоловік

26.10.13 13:44 0 793
Днями близько п′ятої години ранку до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про загорання житлового будинку в селі Чопівці Мукачівського району. На пожежі загинув 43-річний власник будинку.

Як повідомляють експерти, ймовірною причиною пожежі стали проблеми з електромережею. Скоріш за все, внаслідок короткого замикання у будинку миттєво «вигоріли» розетки та вимикачі, відтак вогонь майже одночасно поширився по усій прибудові, де спав власник помешкання. До приїзду пожежників вогонь встиг знищити майже все - меблі, побутову техніку та інші домашні речі. Також були пошкоджені стіни, стеля та частина покрівлі.

За показами сусідів, чоловік у будинку мешкав сам, час від часу до нього навідувалась співмешканка. Окрім того, 43-літній потерпілий зловживав спиртними напоями.

Слідчим Мукачівського міськвідділу міліції дане повідомлення внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань. Істинну причину пожежі буде встановлено після проведення ряду пожежно-технічних експертиз. Так само експерти встановлять причину смерті чоловіка. Тривають досудові перевірки.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Іван Лещишин: ...

КОМЕНТАРІ