На Хмельниччині ліквідовано пожежу, яка сталась через дитячі пустощі з вогнем

На Хмельниччині ліквідовано пожежу, яка сталась через дитячі пустощі з вогнем

26.10.13 13:07 0 871
24 жовтня о 17:10 до 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що в м. Полонне по вулиці Гоголя, 59 сталася пожежа господарської будівлі. Телефонувала сусідка, яка побачила дим зі дверей сусідської прибудови, викликала вогнеборців та побігла будити бабусю, яка спала в будинку.

Негайно до місця пожежі прибуло чергове відділення рятувальників. При проведені розвідки встановлено, що вогнем повністю охоплено дерев’яну господарську будівлю, полум’я вже перекидається на житловий будинок, який знаходиться на відстані 1 м.

Співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій негайно викликали на допомогу друге відділення та приступили до гасіння пожежі. Процес ліквідації ускладнювала висока температура та велика кількість горючого майна як в господарській будівлі так і на горищі житлового будинку.

Завдяки професійним діям рятувальників пожежу вдалося ліквідувати в тих розмірах, яких вона набула під час прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. Пожежу локалізовано о 17:45 та повністю ліквідовано о 18:25.

Як вияснилося пізніше, пожежа сталася через дитячі пустощі з вогнем 6-річного внука господині, який бавився сірниками.

Збитки становлять – прямі 9 тис.грн., побічні 27 тис. грн.

Постраждалих та загиблих на пожежі не було.

Полонський РС

ГУ ДСНС

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові за отримання ...
Наступна новина: Луцьк: федір Кошель отримав ...

КОМЕНТАРІ