На Хмельниччині рівно рік тому вийшла у світ книга про пригоди Славка Хоробрика

На Хмельниччині рівно рік тому вийшла у світ книга про пригоди Славка Хоробрика

26.10.13 13:37 0 873
Книжка подільської письменниці Оксани Радушинської про пригоди сміливого і доброго хлопчика-міліціонера «народилася» у «Видавництві Старого Лева». Тож Славко та його батьки не втратили нагоди завітати до гостинного Львова та відсвяткувати цей день разом із читачами.

У Львівській центральній міській дитячій бібліотеці Славко, Старий Лев, Оксана Радушинська та команда міліціонерів з Хмельницького та Львова зустрілися із маленькими читачами. Начальник сектору зв’язків з громадськістю управління МВС України у Хмельницькій області Інна Глега — ідейна натхненниця проекту про Славка Хоробрика — розповіла діткам, де встиг побувати за цей рік Славко і чого досягти. Зокрема, про те, що він став і героєм мультфільму, і телеведучим. Цікаво, що коли Оксана Радушинська запитала у малечі, ким вони мріють стати у майбутньому, чимало виявили бажання приміряти міліцейський мундир.

Цікавий подарунок для гостей святкування підготувала львівська міліція. До дітей у бібліотеку завітала команда спеціалістів з розміновування. Міліціонери привезли з собою вибухотехнічну лабораторію, щоб показати, як саме вони працюють. Діти мали змогу не лише побачити роботів, які вміють розміновувати, а й спробувати ними керувати за допомогою спеціального пульта. Також усі охочі приміряли спеціальні костюми, в яких працюють вибухотехніки.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Епідемічна ситуація в ...

КОМЕНТАРІ