На Хмельниччині на одній з вершин Подільських Товтрів замайорів прапор ДСО

На Хмельниччині на одній з вершин Подільських Товтрів замайорів прапор ДСО

26.10.13 13:56 0 1014
В рамках відзначення 61-ї річниці створення ДСО особовий склад Управління Державної служби охорони при УМВС України в Хмельницької області здійснив сходження на вершину Національного природного парку.

Національний природний парк «Подільські Товтри» — гордість Хмельниччини. Він розташований на території Городоцького, Чемеровецького та Кам'янець-Подільського районів. Неймовірна краса, рідкісні рослини, більшість з яких мають лікувальні властивості, ліси, вершини та представники фауни, що занесені в Червону книгу України — ось багатство південної частини Хмельницької області.

Побачити цю красу щороку приїжджають тисячі туристів. Їх приваблює природа Подільського краю, адже тут розкинулась і одна з найбільших річок України — Дністер. Гірські ж вершини кличуть до себе любителів активних видів спорту.

— Здоровий спосіб життя — кращий вибір, який може зробити людина. Окрім постійної професійної підготовки, тренувань, ми, зійшовши на цю вершину, хочемо показати всім, що варто притримуватися здорового способу життя, — наголосив старший інспектор з особливих доручень УДСО при УМВС України у Хмельницькій області підполковник міліції Віктор Войтишин.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ