Івано-Франківщина: працівники УДСНС в області спільно з співробітниками соціального захисту провели профілактичні рейди в житловому секторі

Івано-Франківщина: працівники УДСНС в області спільно з співробітниками соціального захисту провели профілактичні рейди в житловому секторі

26.10.13 14:05 0 933
Працівники служби з надзвичайних ситуацій постійно проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення з питань безпеки життєдіяльності, щоб люди усвідомлювали можливі наслідки недотримання елементарних правил безпечної поведінки в побуті, під час відпочинку та могли правильно зреагувати у випадку виникнення пожеж, різних нештатних ситуацій. Особлива увага в даному напрямку приділяється соціально незахищеним верствам населення.

Так, 24 жовтня працівники Управління ДСНС в області спільно з працівниками Івано-Франківського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян провели профілактичні рейди в житловому секторі міста Івано-Франківська та відвідали помешкання, де проживають одинокі літні люди. В ході зустрічі рятувальники звернули особливу увагу господарів осель на необхідність дотримання правил пожежної безпеки у поводженні з відкритим вогнем, при експлуатації газових та електро- приладів, застерегли про небезпеку чадного газу.

Під час проведення профілактичних рейдів працівники Управління ДСНС в області відповіли на ряд запитань та надали кваліфіковані поради літнім людям щодо дотримання правил безпеки життєдіяльності в побуті, вручили їм тематичні листівки застережливого характеру.

Як зазначають співробітники Івано-Франківського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян такі профілактичні рейди за участю працівників служби з надзвичайних ситуацій є корисними та потрібними для їх підопічних, адже безпеки життя людини – понад усе.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Хмельницькі УБОЗівці ...

КОМЕНТАРІ