На Львівщині доопрацьовано проектну пропозицію реформування системи охорони здоров’я, що реалізується за рахунок позики Світового банку

На Львівщині доопрацьовано проектну пропозицію реформування системи охорони здоров’я, що реалізується за рахунок позики Світового банку

26.10.13 14:03 0 920
Наприкінці липня на теренах Львівщини з робочим візитом перебувала група фахівців Світового банку. Головна мета візиту – здійснення подальших кроків у реалізації спільного проекту Світового банку та Міністерства охорони здоров’я з реформування системи охорони здоров’я у Львівській області.

На думку фахівців Світового банку, інформаційний і структурний ресурс онкологічної служби на Львівщині найбільш сприятливий для впровадження нових принципів превентивної медицини та підвищення ефективності роботи.

Члени робочої групи дали позитивну оцінку процесу підготовки проекту до його реалізації у 2014 році. З львівськими медиками було досягнуто домовленості, що остаточна редакція проекту має бути узгоджена в жовтні цього року.

Днями фахівці Львівського державного регіонального лікувально-діагностичного онкоцентру представили на погодження директору Департаменту охорони здоров’я ЛОДА Ростиславу Ступницькому проектну пропозицію «Онкопревенція та впровадження ефективних протипухлинних технологій на Львівщині в умовах реформування системи охорони здоров’я України» за рахунок інвестиційної позики Світового банку.

У проектній пропозиції проаналізована ситуація з онкологічними захворюваннями у Львівській області, результати цитологічного скринінгу, висвітлені ефективні методики лікування раку, викладені основи онкопревенції, дана оцінка ефективності проекту за індикаторами.

Після погодження проектних пропозицій у департаменті охорони здоров’я Львівської ОДА вони будуть передані на затвердження голови Львівської обласної державної адміністрації Віктора Шемчука.

Довідка: Обсяг фінансової підтримки (інвестицій) в рамках співробітництва зі Світовим банком для втілення цього проекту на Львівщині склав 4 млн. USD.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За замах на чуже життя ...
Наступна новина: Луческу вважає, що розгром ...

КОМЕНТАРІ