У Львівській області 1 листопада стартує реєстрація на пробне ЗНО

У Львівській області 1 листопада стартує реєстрація на пробне ЗНО

26.10.13 15:44 0 978
Реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні розпочнеться 1 листопада й триватиме до 30 листопала 2013 року.

Метою проведення пробного ЗНО є ознайомлення майбутніх абітурієнтів з процедурою проведення тестування. Враховуючи це, пробне оцінювання буде проведено з дотриманням процедур і технології проведення ЗНО в 2014 році.

Відповідно до наказу Українського центру оцінювання якості освіти від 26 вересня 2013 року № 85 «Про проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в 2014 році», пробне тестування буде проведено з одинадцяти навчальних предметів.

Пробне ЗНО буде проведено упродовж двох сесій:

• 22 березня 2014 року – з української мови і літератури, хімії, фізики, російської мови, всесвітньої історії та однієї з іноземних мов: англійської, німецької, французької або іспанської;

• 29 березня 2014 року – з математики, історії України, біології, географії, світової літератури.

Учасники пробного тестування (з Львівської області) зможуть зареєструватися через мережу Internet на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти з 1 до 30 листопада 2013 року.

Для успішної реєстрації абітурієнтам необхідно буде вказати: прізвище, ім’я, по батькові; номер контактного телефону; місце постійного проживання (назву населеного пункту, району, регіону); перелік предметів, з яких бажає пройти пробне ЗНО, та мову, якою абітурієнт бажає складати тести.

Тести пробного ЗНО з математики, історії України, хімії, фізики, всесвітньої історії, біології, географії, окрім української мови, будуть доступні мовами національних меншин: кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською та угорською. Тест зі світової літератури абітурієнти зможуть скласти українською або російською.

Вартість одного пробного зовнішнього оцінювання у 2014 році складає 89 грн.

Звертаємо увагу на те, що реєстрація для проходження пробного тестування не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання.

Для довідок:

Сайт УЦОЯО – www.testportal.gov.ua.

Сайт ЛРЦОЯО – www.lvtest.org.ua; e-mail: lvtest@gmail.com.

Телефон «гарячої лінії» ЛРЦОЯО – (032) 242-26-60.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ