Петро Колодій взяв участь в урочистому відкритті автовокзалу "Північний" у Львові

Петро Колодій взяв участь в урочистому відкритті автовокзалу "Північний" у Львові

26.10.13 14:48 0 797
25 жовтня 2013 року голова Львівської обласної ради свободівець Петро Колодій, а також депутати-свободівці Львівської обласної та міської рад взяли участь у відкритті автовокзалу "Північний" у Львові.

За словами очільника Львівської обласної ради Петра Колодія, цей автовокзал є яскравим прикладом того, як повинна розвиватися Львівщина. "Відкриття такого прекрасного европейського об'єкта напередодні підписання Угоди про асоціяцію між Україною та Европейським Союзом – це важливий знак як для нас, так і для Европи. При цьому українці і львів'яни зокрема, не лише живуть бажанням, щоби бути в Европі, але й роблять багато хороших справ для цього", – зауважив він.

Петро Колодій також зачитав вітальну телеграму з нагоди відкриття та освячення автовокзалу "Північний" від заступника Голови Верховної Ради України Руслана Кошулинського.

Учасниками урочистостей були депутати Львівської міської ради від ВО "Свобода" заступник голови фракції націоналістів Любомир Мельничук, депутат мажоритарного округу № 42 Ярослав Тістик та керівник постійної депутатської комісії фінансів та планування б'юджету Яромир Самагальський.

У своєму виступі на урочистостях Яромир Самагальський зазначив: "Надзвичайно приємно, що ідея втілюється в життя і ми, долучившись до неї, відчуваємо гордість від цього святкового дійства. Нині Україна впевнено прямує до европейської спільноти. Відкриття автостанції "Північна", яку створено завдяки інвестиціям українських підприємців, є маленьким кроком в цьому напрямку. Сподіваюся, що уже найближчим часом з усіх сторін міста Львова будемо мати такі ж самі сучасні европейські "ворота". Від імени депутатів Львівської міськради обіцяю й надалі всіляко сприяти реалізації проєктів, які мають таке соціяльне значення".

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Алею на честь створення ...
Наступна новина: Борис Клімчук: Цьогоріч в ...

КОМЕНТАРІ