У Рівненській області прокуратура надасть правову оцінку чиновникам органів державної влади, які допустили розкрадання землі у селі Підліски

У Рівненській області прокуратура надасть правову оцінку чиновникам органів державної влади, які допустили розкрадання землі у селі Підліски

26.10.13 13:56 0 873
Працівниками прокуратури Гощанського району та міліції встановлено факт безгосподарського використання земель водного фонду площею 5,5 га на території Бабинської сільської ради.

Встановлено, що під час очищувальних робіт ставу на вказаній земельній ділянці було незаконно знято та вивезено верхній шар ґрунту.

Прокурором району забезпечено оперативне реагування на вказане правопорушення шляхом внесення 22.10.2013 відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 254 КК України (безгосподарське використання земель). Слідчими органів внутрішніх справ проводиться досудове розслідування.

Крім того, прокуратурою організовано перевірки з питань додержання вимог земельного законодавства за участю спеціалістів Державної інспекції сільського господарства, по завершенню якої буде надано правову оцінку діям посадових осіб органів державної влади під час передачі в оренду земель водного фонду та здійснення контролю за їх використанням. За наявності підстав буде вжито заходів прокурорського реагування.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернівцях затримали ...

КОМЕНТАРІ