У рівненському обласному управлінні міліції презентували дві книги

У рівненському обласному управлінні міліції презентували дві книги

26.10.13 13:35 0 837
Правоохоронці насолодилися поетичними рядками зі збірки «З чиєїсь легкої руки» колишнього начальника центру громадських зв’язків УМВС України в Рівненській області Олександра Берестяного та зацікавилися перипетіями українського бойовика у двох томах «Тераріум» журналіста тижневика «Дзеркало плюс» Святослава Добровольського.

Збірка «З чиєїсь легкої руки» є другою для Олександра Берестяного. У 2012 році він став автором книги «Абетка почуттів», присвяченої його внучці Вікторії. Олександр Миколайович через півроку планує вихід у світ третього видання ліричних віршів.

— Перш за все я висловлюю подяку генерал-майору міліції Василю Лазутку, який особисто посприяв друку книги, — зазначив пенсіонер органів внутрішніх справ. — І для мене є символічним, що моє друге творіння побачили у стінах, де я пропрацював багато років.

Книга «Тераріум» висвітлює хроніку закулісної світової війни, у якій тісно переплітаються вісім сюжетних ліній.

— Видання є першим українським бойовиком, єдиним у своєму жанрі, — зазначив Святослав Добровольський. — Саме професія кримінального журналіста надихнула мене на створення цієї роботи.

На творчу зустріч до клубу УМВС України в Рівненській області також завітав камерний оркестр Рівненської обласної філармонії. У залі прозвучали всесвітньовідомі шедеври Моцарта, Генделя, Брамса та Бреговіча. Правоохоронці з неприхованим захопленням насолоджувались професійним виконанням класичних та сучасних музичних творів.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ