Безвісти зниклу неповнолітню шукають на Рівненщині

Безвісти зниклу неповнолітню шукають на Рівненщині

26.10.13 14:18 0 831
14-річна Анна пішла з дому ще в березні. Це було не перше її зникнення без пояснень та будь-яких на те причин. Матір вкотре «забила» на сполох, а з навчального закладу до міліції знову направили відношення про відсутність школярки на заняттях. Цього разу дівчина ані додому, ані до школи так і не повернулась.

У селі люди подейкують, що дівчинка змалечку була надзвичайно самостійною. Ще б пак, мама увесь час на роботі – працює провідницею. Проте за дитиною було кому приглянути. У Ані дві сестри. Щоправда, одна з них живе неподалік на хуторі В’юніщина. Є ще бабуся, але старенька немічна та майже не встає з ліжка. Третього березня дівчина спілкувалась із матір’ю по телефону і обіцяла неньці прийти додому після занять. Та цього дня до рідної домівки вона так і не повернулась. А вже шостого березня жінка прийшла до райвідділу і розказала про своє горе. Адже останній раз дівчину правоохоронці розшукали аж на Тернопільщині.

22 жовтня до чергової частини Здолбунівського РВ поштою надійшло відношення директора Мізоцької спеціальної школи-інтернату з проханням допомогти залучити до навчання неповнолітню Анну Павлович, ученицю 10 класу, яка проживає в с. Залісся Здолбунівського району.

– Я викликав матір Світлану Павлович, яка приїхала через день, бо була на роботі в рейсі і від неї почув, що в березні цього року вона повідомляла до міліції про зникнення дочки і з того часу дитини не бачила, – розповідає начальник Здолбунівського РВ майор міліції Олександр Панасюк. – За даним фактом ми відразу внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 КК України (Умисне вбивство) та розпочали досудове розслідування. Негайно повідомили прокурора району та керівництво МВС. Наразі в райвідділі тривають перевірки та службове розслідування, ініційоване керівництвом УМВС щодо встановленого факту безвісти зниклої дитини, – говорить Олександр Панасюк.

Про обставини зникнення 14-річної Анни Павлович та її прикмети були орієнтовані міськрайоргани області та громадськість. Наразі дівчинку шукають більше 70 співробітників міліції.

На час зникнення Анна була одягнута в біле балонове пальто до колін, светр рожевого кольору, замшеві черевики, джинси блакитного кольору, користувалась мобільним телефоном марки SAMSUNG S5320.

У міліції чекають на повідомлення від громадян, які володіють будь-якою інформацією відносно безвісти зниклої Павлович Анни Миколаївни.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ