У Рівненській області мисливці врятували життя чоловікові, а міліціонери затримали його кривдників

У Рівненській області мисливці врятували життя чоловікові, а міліціонери затримали його кривдників

26.10.13 13:25 0 904
Троє мисливців, які йшли рано–вранці на полювання неподалік в лісі між селами Полівці та Садове почули людський стогін. Підбігши на допомогу вони остовпіли – стікаючи кров’ю на землі від болі корчився невідомий чоловік. На допомогу викликали швидку та правоохоронців. Міліціонери за кілька годин встановили злочинців, які викрали та нещадно побили мешканця Гощанського району.

Потерпілого доставили до реанімаційного відділення місцевої лікарні з численними побоями. Складні операції з виділення селезінки та підшлункової на щастя закінчилися для госпіталізованого успішно. Лікарі в один голос кажуть, що ще декілька годин і рятувати було б нікого. Міліціонери ж взялися до справи аби з’ясувати подробиці кривавого світанку.

Як встановили оперативники, вночі до помешкання 40-річного місцевого жителя увірвалося троє молодиків у масках, зв’язавши руки, одягли мішок на голову та у багажнику автівки вивезли до лісу. Чоловіка нещадно били битами та знущалися у продовж кількох годин, після чого поїхали, залишивши його помирати у лісі. Вранці напівпритомного чоловіка знайшли мисливці, які і викликали швидку допомогу та міліцію.

- Вже за кілька годин співробітники міліції за підозрою у вчиненні даного злочину затримали 27-річного Володимира, – розповідає начальник Гощанського РВ майор міліції Юрій Сістук. – Двоє інших друзі затриманого. По даному факту відкрито кримінальне провадження. Триває слідство, на даний час вирішується питання про обрання для зловмисників запобіжного заходу.

Ольга Очко,

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ