Роман Навроцький: "Сплюндрований пам'ятник Степанові Бандері у Підволочиську – прояв безкарности та бездіяльности правоохоронних органів"

Роман Навроцький: "Сплюндрований пам'ятник Степанові Бандері у Підволочиську – прояв безкарности та бездіяльности правоохоронних органів"

26.10.13 14:23 0 850
25 жовтня 2013 року невідомі понівечили пам'ятник Степанові Бандері у смт. Підволочиськ. У зв'язку з цим депутат Тернопільської обласної ради Роман Навроцький скерував звернення до Генеральної Прокуратури України та области щодо негайних дій правоохоронних органів, спрямованих на розкриття цього злочину.

Злочинці пошкодили ніс та червоною й чорною фарбою розмалювали обличчя на пам'ятнику Бандери. Це вже не вперше на території району плюндрують пам'ятки національної боротьби. Близько двох років тому було пошкоджено пам'ятник Ярославу Стецьку у с.Камянки Підволочиського району. Проте за цей злочин ніхто не відповів. За останні випадки вандалізму у столиці і по всій Україні жодної людини не було притягнуто до відповідальности. Безкарність породжує злочинність. Свободівці активно проводять пошук злочинців та змушують правоохоронні органи реагувати на злочини.

"Україною котиться хвиля вандалізму, жертвами якої вже стали пам'ятники у різних її регіонах. Теперішня влада активно впроваджує дії проти патріотів України. Пошкодження пам'ятників наших героїв ми розглядаємо як відповідь проросійськи налаштованих людей на розвиток націоналізму у державі. Це є продовженням політики, яку провадить Партія регіонів, комуністи, займаючись реабілітацією Сталіна та режиму того, що відбувалося у ті далекі часи. Альтернативою є одне – або люди визнають, що Україна має право на існування як держава, або ж не визнають. Між цими двома думками не можна знайти компромісу, а тому може бути тільки війна. Кому муляють очі, той і замовляв руйнування пам'ятників, хто не хоче української держави. Кожен символ Леніну – це символ того, що Україна не має права бути державою! Нині нами намагаються маніпулювати. Цією "війною пам'ятників" наш народ провокують на розкол держави, нацьковують одне на одного, відволікаючи від реальних проблем", – зазначив Роман Навроцький.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Львівщині вдосконалюють ...

КОМЕНТАРІ