Свободівці вимагають покарати вандалів, які нищать національні символи на Тернопільщині

Свободівці вимагають покарати вандалів, які нищать національні символи на Тернопільщині

26.10.13 15:29 0 832
25 жовтня 2013 року, вночі, невідомі пошкодили постаменти Провіднику Організації Українських Націоналістів Степанові Бандері у Теребовлі, Підволочиську та Струсові на Тернопільщині.

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" висловлює обурення фактами пошкодження пам'ятників українським героям на Тернопільщині. Народний депутат України свободівець Олексій Кайда звернувся до очільника обласної міліції з вимогою негайно розслідувати ці злочини.

"Стало відомо, що вночі вандали пошкодили постаменти Степанові Бандері на Тернопільщині. Низка актів вандалізму над пам'ятниками провідників ОУН-УПА, героїв національно-визвольної боротьби, які було зафіксовано впродовж останніх місяців у різних областях України, свідчать про сплановану акцію. Проте ми не дозволимо нікому глумитися над історичною пам'яттю українців!", – наголосив свободівець.

Олексій Кайда зазначив, що встановлення зловмисників має стати справою чести для правоохоронних органів. А затягування розслідування може бути сприйнято громадськістю як безсилля правоохоронних органів перед свавіллям злочинців.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: Пенсійний фонд - банкрот

КОМЕНТАРІ