Вбивцю, який намагався спалити труп, тернопільські міліціонери розшукали у сусідній області

Вбивцю, який намагався спалити труп, тернопільські міліціонери розшукали у сусідній області

26.10.13 15:40 0 943
За підозрою у вчиненні жорстокого вбивства міліціонери затримали 21-річного тернополянина. Жертвою молодика став житель села Хмелівка Теребовлянського району. Саме там сталася резонансна подія. Розслідуючи декілька днів важкий злочин, оперативники обласного управління карного розшуку знайшли злочинця на Івано-Франківщині, де той переховувався.

Як розповів заступник начальника УМВС України в Тернопільській області Василь Левицький, вбивство сталося у сільському будинку, де підозрюваний мешкав з сім‘єю своєї співжителькою. Саме до них жовтневого вечора зайшов в гості 31-річний хмелівчанин. Господарі покликали його за стіл. Конфлікт стався за чаркуванням. Зі слів підозрюваного, гість начебто, мовив лихе слово про його співжительку. За це спочатку кулаками отримав стусанів, відтак у рух пішла металева труба. Побитого хмелівчанина викинули з помешкання надвір. Бачили, що той не подає ознак життя, але вирішили не втручатися у чоловічі розбірки.

Ховаючи уночі сліди злочину, зловмисник відволік тіло вбитого на селянські городи, там спробував спалити його. Облив пальним, проте зітлів лише одяг. Злочинець вирішив закопати труп. Але, будучи напідпитку, як розповів згодом міліціонерам, викопати глибокої ями не зумів.

Наступного дня лиходій разом з сімейством вибрався із села. Переховуватися вирішили у сусідній області, де орендували квартиру. У перші дні ніхто не розшукував хмелівчанина, адже той часто по декілька днів не ночував вдома. Коли було знайдено труп, співробітники Теребовлянського району повідомили рідним і взялися за розслідування.

– Повідомлення у місцевий райвідділ надійшло від сільського голови, – розповів заступник начальника Теребовлянського райвідділу внутрішніх справ Анатолій Стельмащук. – Провівши подворовий обхід, опитавши можливих свідків злочину, уже наступного дня міліціонери встановили особу, причетну до скоєння жорстокого вбивства. Злочинець переховувався, міліціонери розшукували його декілька днів.

Затримали вбивцю в Івано-Франківську. Слідчі інкримінують йому частину першу статті 115 Кримінального кодексу України. Нестиме відповідальність ще одна особа – уродженець Одещини, який був свідком злочину, але приховав це. Триває досудове розслідування.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку стартує ...
Наступна новина: У Львівській області 1 ...

КОМЕНТАРІ