Керівники обласних підрозділів міліції взяли участь у тактико-спеціальних навчаннях

Керівники обласних підрозділів міліції взяли участь у тактико-спеціальних навчаннях "Хвиля"

27.10.13 11:48 0 733
У рамках проведення навчальних зборів, що проходять в Національній академії внутрішніх справ, начальники територіальних підрозділів МВС України взяли участь тактико-спеціальних навчаннях «Хвиля». Захід проходив на базі навчального центру внутрішніх військ, що у Нових Петрівцях.

За легендою навчань правоохоронцям потрібно було припинити групові порушення громадського порядку. З мирної акції протесту за кілька днів захід набув розмаху. Врегулювати ситуацію, що склалася, прибув зведений загін органів та підрозділів Київського гарнізону.

Загалом більше 4 тисяч правоохоронців, зокрема, особовий склад райуправлінь, полків патрульної служби, міліції спеціального призначення та військовослужбовців внутрішніх військ управління Північного територіального командування, представники Управління Державної служби охорони, військовослужбовці підрозділів спецпризначення «Беркут», «Омега» та «Сокіл» відпрацьовували спільну тактику дій під час виникнення подібних ситуацій. Фактично були задіяні всі підрозділи міліції, починаючи від оперативних і закінчуючи підрозділами медичного забезпечення. У ролі ж «хуліганів» виступили молоді хлопці - курсанти НАВСу.

Спостерігали за діями особового складу керівництво внутрішніх військ, керівництво ГУМВС України в місті Києві, керівники обласних управлінь МВС України та начальники київських районних управлінь.

На плацу навчального центру розгорнулося масштабне дійство: припинити масові заворушення, що несуть загрозу життю мирного населення, вирушили вершники кінної міліції полку патрульної служби, а далі спільними зусиллями усіх учасників навчань припинили порушення громадського порядку.

Такі навчання проводяться систематично для підвищення рівня бойової готовності особового складу, щоб правоохоронці вдосконалювали свої вміння і навички, які необхідні їм для успішного виконання службових обов’язків.

Правоохоронці в черговий раз відточили свої професійні вміння та довели здатність виконувати поставлені завдання на досить високому професійному рівні, показали злагодженість дій та готовність до дій в складних ситуаціях. Усі учасники навчань працювали однією командою – діяли злагоджено та організовано.

ВВ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ