Міліцейські генерали завершили навчання

Міліцейські генерали завершили навчання

27.10.13 12:13 0 762
Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко взяв участь у підбитті підсумків навчального збору начальників територіальних підрозділів МВС України, що проходили в Національній академії внутрішніх справ.

Нагадаємо, що упродовж кількаденних курсів керівники територіальних підрозділів внутрішніх справ підвищували свою професійну кваліфікацію, удосконалюючи форми і методи управління органами та підрозділами внутрішніх справ у сучасних умовах. Крім того, вони обговорили актуальні питання профілактики надзвичайних подій серед особового складу, а також стратегію побудови взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю.

Віталій Захарченко дав настанову керманичам управлінь проаналізувати проблемні моменти у діяльності міліцейських підрозділів, зробити необхідні висновки, а також покращити роботу з особовим складом.

Глава МВС також акцентував увагу учасників зборів на необхідності взаємодії із громадськістю та представниками засобів масової інформації.

– Ми повинні першими надавати людям суспільно важливу інформацію. Потрібно пам’ятати про важливість співпраці із засобами масової інформації, з громадськими організаціями. І зрозуміти, що постулат «Людина – понад усе!» – це не гасло, це – пріоритети у роботі міліції, – наголосив Віталій Захарченко.

Міністр привітав керівників обласних підрозділів міліції з успішним опануванням програми підвищення кваліфікації і висловив упевненість, що вони застосовуватимуть набуті знання у своїй практичній діяльності.

Випускники курсів зазначають, що такі заняття вкрай важливі та необхідні. Вони також висловили побажання, щоб подібні курси були проведені і для керівників органів та підрозділів внутрішніх справ місцевого рівня.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ