За крадіжку документів, зловмисник у восьме сяде за грати

За крадіжку документів, зловмисник у восьме сяде за грати

27.10.13 12:50 0 781
У сьомий раз звільнившись з місць позбавлення волі за крадіжки, грабежі та шахрайство, 49-річний зловмисник ніяких висновків для себе не зробив. Тому, з’явившись на вокзалі у Сімферополі, відразу поцупив дорожню сумку 22 – річного хлопця, який очікував на свій потяг.

До чергової частини лінійного відділу на ст. Сімферополь, зателефонував студент одного з вишів м. Одеси, із заявою про те, що очікуючи на потяг сполученням «Сімферополь – Одеса», залишився без речей, а головне – без квитків на потяг.

Завдяки докладному опису зниклої сумки, співробітники міліції менш ніж за пів години затримали чолов’ягу, сумка якого чітко підпадала під опис викраденої.

- У присутності понятих, ми вилучили у підозрюваного, - говорить т.в.о. начальника сектору карного розшуку лінійного відділу на ст. Сімферополь капітан міліції Ілля Кікоть, - крім речей потерпілого, ще й паспорти громадян України, Швейцарії, банківські карти, дипломи, посвідчення з ознаками підробки. Сам же горе-крадій своєї вини не заперечував, пояснивши наявність документів тим, що у подальшому мав на меті отримати винагороду за їх повернення.

Наразі порушено кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (Крадіжка) КК України, ч.4 ст.358 (Підроблення документів, використання підроблених документів) КК України, ч.3 ст.357 (Крадіжка, привласнення, вимагання, заволодіння документами шляхом шахрайства, або їх пошкодження) КК України. Вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу. Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення свідків та потерпілих осіб, стосовно яких були вчинені злочинні дії. Ведеться досудове слідство.

СЗГ УМВС України на

Придніпровській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ