Фестиваль «Галицькі фрески» об’єднав у Тернополі учасників з України, Молдови та Білорусі

Фестиваль «Галицькі фрески» об’єднав у Тернополі учасників з України, Молдови та Білорусі

28.10.13 09:56 0 952
Гала концерт та церемонія нагородження учасників п’ятого Всеукраїнського хореографічного фестивалю – конкурсу для дітей та молоді «Галицькі фрески» відбувся 27 жовтня у Палаці культури «Березіль».

Участь у фестивалі взяли 34 хореографічних колективів із 30 міст України, а також колективи з Молдови та Білорусі. Протягом двох днів свої таланти учасники демонстрували у двох номінаціях: «Сучасний сюжетний танець» і «Народний сюжетний танець».

Привітав учасників та переможців фестивалю міський голова Тернополя Сергій Надал: «От і завершився один із найоригінальніших фестивалів, який традиційно проходить у Тернополі восени. Фестиваль сучасного і народного сюжетного танцю. Тернопіль прагне стати одним з центрів української духовності, традицій, творчості, культури і мистецтв. Ми зайняли своє місце на європейській мистецькій карті багатьма фестивалями і конкурсами. І хореографічний фестиваль «Галицькі фрески» серед них є одним із найбільш цінних і знакових.Приємно, що з кожним роком збільшується кількість учасників, вдосконалюються танцювальні номери. Дякую всім, хто долучився до організації фестивалю. Особливо дякую нашим гостям з-за кордону, які подолали тисячі кілометрів, щоб виступити у нашому місті. Бажаю всім учасникам фестивалю задоволення від творчості. Бажаю творчих успіхів і наполегливості».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Придбати квартиру під ...

КОМЕНТАРІ